Post by tracrazzchenliver on Mar 15, 2022 23:53:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Machines at War 3 RTS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Machines at War 3 RTS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати гра (багато монет) ▞▞▞
▞▞▞ Machines at War 3 RTS 2022 version ▞▞▞
Улюблена гра
JAccent - Japanese accent dictionary Książki i materiały źródłowe amo
Machines at War 3 RTS Strategie oeo
Завищене сміття, наповнене брехнею. Ліміт одиниць становить 400, а не 5000. Аудіо звучить зернисто і дешево, режим кампанії порушено і не проходить після місії 2. Більшість транспортних засобів крихітні, і їх важко відрізнити один від одного без спливаючого меню, яке показує тип підрозділу є Якщо ви тут, тому що вам подобаються ігри в реальному часі, такі як C&C і Starcraft, я пропоную пошукати в іншому місці. Ця завищена ціна підробка голих кісток тільки обурить вас.
Мені подобається ця гра Джеймс, не могли б ви зробити оновлення, щоб збільшити масштаб гри?
Це хороша гра, вам потрібен підрозділ, який може перевозити більше одного підрозділу по території. Наземний перевізник був би круто. Деякі вертольоти, які можуть атакувати повітряні підрозділи. Більше піхотинців міні-пістолети, РПГ, гранати. Подібно до атмосфери лінкора з додаванням авіаносців лінкорів, як-от be cool, якщо ви можете покласти реактивний літак на човен і відправити літак у бій. Найкраще, якби ви могли керувати одиницями як один за одним, що було б чудово. Мені подобається дивитися від першої особи та керувати пристроєм, що було б чудово.
Найкращі rts на ринку. Я б хотів, щоб вони зробили більше подібного.
дуже гарний rts, щоб насолоджуватися
Шедевр.дякую.
Дивовижно вони додали піхоту та навіть гігантське судно на повітряній подушці. Я був ветераном сухопутних повітряних морських війн, мені це подобається!!
Чудовий додаток не в іграх покупки грати до душі
Відмінно..
Усі унікальні ресурси мають бути на кожній карті, ракета «Єрихо» не стріляє. Жук існує там, де супер-юніти не закінчують будувати
Дуже дратівливо і ностальгічно
Дивовижна класична гра в стилі C&C. Нам просто потрібні деякі міські середовища в сутичках, які ми можемо зміцнити військами! Як C&C tiberium wars
Найкращий на сьогоднішній день RTS на Android, все в ньому на рівні, ви платите за те, що отримуєте, ви хочете чудовий RTS із цінністю відтворення, я настійно рекомендую цю гру.
нема що робити. кілька оновлень, але ви не копаєте, просто чекайте, поки не зможете створити щось...
Єдиний недолік, який я знайшов, полягає в тому, що, здається, немає способу зробити багатошарову роботу між Android і телефоном i, тому я не можу грати з багатьма своїми друзями. З огляду на це, непогана ознака того, що моя єдина проблема з грою полягає в тому, що я хочу грати в неї більше.
улюблена гра
Найкраща схожа гра C & C, яку я знайшов. Чудова робота.
Machines at War 3 RTS Strategie ifqp
Command and conquer на мобільному телефоні я чекав довго, я майже втратив надію
Для гарної гри потрібні різні фракції
Якщо вам подобається Dune 2000, Star Craft....
Дійсно смертельна і весела гра в реальному часі =-) Я покладав великі надії, але ця гра виправдає і перевершує очікування
На сьогоднішній день найкращий RTS для мобільних пристроїв.
Вау....вау!!!Ця гра є найкращою RTS на мобільному. Елементи управління чудові, і так багато одиниць. Крім того, він майже не витрачає час автономної роботи, вражаючий!
Земля, повітря, море сподобалися набагато більше, ніж цей. Надто важко контролювати одиниці. ПОГАНО. Я ХОЧУ ПОВЕРНУТИ СВОЇ ГРОШІ
Додайте більше одиниць. Загалом це дуже хороша гра.
Вражаюча гра стратегія.
Якщо ви любите червоне сповіщення, то це для вас
Подивіться, зрозуміло й просто, це законна гра в реальному часі для мобільних пристроїв. Період. У ньому є все. Лише дуже маленький і крихітний, але чого ви очікуєте на екрані мобільного телефону? Він має режими SKIRMMISH! Нафф сказав. Тільки подумайте, що C&C Total Annihilation разом узятий ... тільки КРИШЕЧНИЙ! ЄДИНЕ, чого тут не вистачає, це функція збільшення/зменшення масштабу. (!)
Найкраща гра в реальному часі, як хтось сказав так само, як Command and Conquer, але більше налаштувань у грі, в яку може грати кожен, зроблять її настільки складною, як завгодно Джефф
Я просто шокований, коли виявляю, що мультиплеєр порожній, ці ігри блискуче зроблені