Post by tracrazzchenliver on Mar 15, 2022 23:59:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 9 Letter Jumble - Anagram Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 9 Letter Jumble - Anagram Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (végtelen kulcs) ▞▞▞
▞▞▞ 9 Letter Jumble - Anagram Games 2022 version ▞▞▞
Nagyon élvezem ezt a játékot. Tetszik az ötlet, hogy olyan nyomok vannak, amelyek segítenek kitalálni a szavakat.
Nagyon szeretem ezt a játékot... Kihívó, nincsenek homályos szavak.. szép méretű betűk.. és egy szép csavar ebben a játékban.. Szeretem, hogy tiszta és egyszerűen játszható... Ha kell "játékok" a játékodban ez nem neked való.. csak tiszta agymunka és szerintem nagyszerű! Csak egy apróság van mód a talált szavak ábécére való rendezésére, vagy kihagytam valamit? Ez egy nagyon jó játék, és köszönöm szépen....!! 🤠🤠❤️❤️💋💋
9 Letter Jumble - Anagram Games Woordspellen xzn
Jó betű- és szóválasztás. Szeretném, ha rossz szavak jelennének meg a lista részeként, a többi pedig nem jelenik meg. Különben imádom!
Nagyon jó játék, de nem sok angol szó van benne, kétségtelenül sok amerikai, de nem sok angol. Ennek ellenére jó ötlet.
Szeretem ezt a játékot. Szép & egyszerű szójáték, alig van hozzáfűzés. Szeretem az anagrammákat & ez a játék minden négyzetet kipipál.
Nagyon szórakoztató! Frusztrált néhány szint, ahol úgy tűnik, nem értem a maradék szót, és ez nem ad támpontot 😡
Nehéz és szórakoztató. Jó játék
ez jó, & öt csillagot adnék rá, de nincs mód arra ~ vagy legalábbis nem találtam ~ többes számot egyes számokból csak úgy, hogy „s”-t adunk a ragadozó betűkhöz {azaz: cats from cat vagy, mondjuk, yetis from jeti}. ehelyett egész átkozott szavakat kell újra begépelni & vége 🙄 & felett & vége . . . . & ez nemcsak hogy gyorsan egyhangúvá válik, hanem gyorsan kimeríti is, amíg valószínűleg nem hajtja végre az egyiket, hogy gyorsan végrehajtsa, majd törölje az alkalmazást! módosítsa ezt, devel's, & Az értékelésemet a következőre módosítom: ☆☆☆☆☆.
Kiváló az agy élesítésére
Szeretem!!! Elég nagy kihívás ahhoz, hogy szórakoztató legyen.
nagyon jó. Többre is készen állok 😎 Imádom ezt a játékot, mert az összes szót, amit ismerek, nem biztos, hogy mindegyiket megoldom, de biztos vagyok benne, hogy más játékokkal ellentétben ismerem a szavakat.
Remek szójáték! Könnyen használható és nagyon kevés kiegészítés
Nagyszerű játék. Valójában inkább kihívás, mint a többi.
Fizettem az aranylázért, és csak körülbelül 5 játék van.
Élvezte a játékot. A szintek törlése függőséget okoz.
igazán lebilincselő az egyik jobb szójáték, még mindig az amerikai helyesírás, ezért elveszíted a csillagot.
Nagyon addiktív. Frusztráló, mivel olyan sok szabványos szó, mint például a VÉNUSZ nincs benne, és őszintén szólva túl unalmas ahhoz, hogy folyton vitatkozzunk. Néhányszor kaptam egy nyomot, hogy egy szót már találtam. A szótár szép, de általában azért van, mert ismerjük. A legjobban az frusztrál, hogy nem kapom meg a szavak teljes listáját!NEM TUDOK ÚJ SZÓKISZETET TANULNI.
Kihívó játék, amely rengeteg lehetőséget ad szókincsed fejlesztésére. Különösen szeretem a kapott nyomokat, mivel ezek segítenek a következő szintre jutni. Minden szintet teljesített, hozzáférést kért az aranyláz szintjeihez, de már 2 hete várnak, és semmi sem érkezik.
Jó játék a szókincs fejlesztéséhez. Azonban nincs mód arra, hogy megtanuljak olyan szavakat, amelyeket nem ismerek.
Pont olyan, mint a hirdetésben, remek szójáték!
Magával ragadó szójáték. Élvezetes.
Igazán kihívó Nagyon szeretem ezt a legjobb szójátékot
Nagyon nagy kihívás, a végére ért, és elölről kezdte az egészet.
Jó agytorna
Egy alapvető anagramma játék, de addiktív. Néhány bónusz vagy kihívás megfűszerezné.
Szórakoztató, határozottan kihívást jelentő; de közel sem elég szinten.
Remek szójáték. Szeresd a kihívást. Erősen ajánlott.
Szórakozás. Segít az agyamnak.
Egy ideig élvezetesnek találtam ezt az alkalmazást, egészen addig az unalomig és egyhangúságig, amikor minden szinten meg kellett találnom a létrehozott szavak legalább 50%-át, mielőtt egy újabb szintet fel lehetne nyitni.....
9 Letter Jumble - Anagram Games Kelime cra
Nagyon egyszerű, sallangok nélkül. Ha szeretne időt szánni arra, hogy egy 9 betűből álló palettán szavakat hozzon létre, hogy lássa, mennyit kaphat, ez az Ön számára készült.
Jó új szavak, rengeteg időfelhasználás és gondolkodás. Nem ezeket a kis 4 vagy 5 betűs szavakat ismeri mindenki. Kihívásnak találtam. Bárcsak több lenne. Tényleg úgy éreztem, hogy ez a lista nem olyan hosszú, mint szeretném. lol. Igazi anagramma vagyok 🤓 need lol. Köszönöm és élveztem! IS könnyű navigálni és tanulni. Nincsenek hibák. Nagyon elégedett.A demencia korai szakaszában vagyok. Próbálok olyan játékokat játszani, amelyek megdolgoztatják az agyamat. Változást vettem észre a memóriámban. A szójátékok a kedvenceim. Ez a játék fantasztikus. Annyira szeretem, hogy a számítógépemen és a telefonomon is megvan. Ha szeretnéd megdolgoztatni egy kicsit az agyadat, és egy kicsit élesíteni szeretnéd a memóriádat, akkor ez a játék neked való. Bárkinek ajánlom ezt a játékot. Gratulálok a játék elkészítéséhez!
Nagyon élvezetes. A leírások bónusz. Hozzáadva szerkesztve: kész minden szint! Kérjük, adjon hozzá további szinteket. Kipróbáltam, de nem találok ehhez hasonlítható játékot.
Szeretem a helyesírást jól. Úgy érzem, jó eszem van, amikor nem tudok írni.
Remek játék, tényleg megmozgatja az agyat.
Jó szóválasztás és forrásszótár, nem feltűnő kiegészítések.
Elérték az omega szintet az indigó lányoknál, és nem tudnak tovább fejlődni. A játék végére értem?
Eddig nagyszerű. Akárcsak a rejtvények az újságban. Nincsenek valódi hirdetések, amelyek zavarják. Egyszerű játékmenet, de jól sikerült. élvezni.
Szép sima és egyszerű játék rengeteg szókeresési kihívással, és nagyra értékelem a fel nem ismert szavak vitatásának funkcióját. Bárcsak beírhatná a betűket úgy, hogy saját ujját húzza át rajtuk, ahelyett, hogy minden alkalommal külön kell kattintania – 5 csillagot adna, ha frissítik.
Dungeon Shop Tycoon: Craft, Idle, Profit! ⚔️💰🧙 Simulazione amja
Remek játék új szavak megtanulásához
A vártnál vonzóbb 🔥
Túl sok a politikai reklám. A jobboldali propaganda által tönkretett jó játék.
Rendben
Kicsit nehezebb, mint gondoltam. Szeretem a szójátékokat, de később egy sorban írtam a betűket, így vizuálisan könnyebb.
Nagyon élvezem ezt a kihívásokkal teli játékot. A hozzáadások jutalomalapúak, és nem szakítják meg a játékot. Szeretem.
Hogyan láthatod az összes szót, ha nem érted meg mindet?
Kezdettől fogva kihívás...